Profil       Produkter       Tilbud      Partner      Vilkår      Tools      Indeks      
  Nyhedsbrev
Få gode ideer og tips
 

 

 

 

 


Cicoor Host & Saas ApS
Dybendal Allé 12, 1. sal
2630 Taastrup

Tlf: 88 27 60 80
post@hosting.cicoor.dk

CVR: 32472915

 

Tjen penge sammen med os

Vi arbejder konstant på at tilbyde attraktive produkter til vores kunder, og vi vil gerne have disse produkter ud til fleste mulige, så derfor søger konstant partnere, der kan hjælpe os til at nå dette mål.

Forhandlere

Ønsker du at sælge vores produkter kan vi tilbyde en attraktiv fortjeneste og nogle meget attraktive vilkår. Blandt andet har vi ikke noget krav om mindstekøb mv.

Webmastere

Har du en hjemmeside, er vi meget interesseret i at samarbejde med dig, i form af links til vores produkter, og du vil få en attraktiv kommission for de besøgende, som du henviser og som køber hos os.

Web designere/reklamebureauer

Tilbyder du web design og vil gerne have en hosting samarbejdspartner som du kan stole på, så kom over til os. Vi tilbyder blandt andet at du kan få lavet din helt egen skabelon tilpasset dine ønsker og behov, så du ikke skal starte forfra hver gang et nyt site skal sættes op.

Programmører

Er du programmør og udvikler du til web, så kan vi tilbyde dig at vi i sambejde med dig laver lige præcist de opsætninger som du ønsker for at du kan give dine kunder lige præcist de løsninger de ønsker.

IT-konsulenter

Vi vil gerne samarbejde med IT-konsulenter. Sammen kan vi tilbyde dine kunder en række services, som gør både deres din hverdag lettere, og som får dem til at placere endnu mere forretning hos dig.
 
 
    » Forhandlere
    » Webmastere
    » Webdesignere
    » Reklamebureauer
    » Programmører
    » IT-konsulenter