Profil       Produkter       Tilbud      Partner      Vilkår      Tools      Indeks      
  Nyhedsbrev
Få gode ideer og tips
 

 

 

 

 Cicoor Host & Saas ApS
Dybendal Allé 12, 1. sal
2630 Taastrup

Tlf: 88 27 60 80
post@hosting.cicoor.dk

CVR: 32472915

 

Dedikeret innovative hosting løsninger

Skarpe løsninger til skarpe priser

Vi arbejder hårdt på at give dig mest muligt for dine penge - men uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores løsninger. Vi kunne fylde en server med tusindvis af kunder og sælge det for ingenting, men det ville betyde ringe performance og stabilitet.
 

Sikkerhed

Sikkerhed har aldrig været vigtigere. Vi leder konstant efter de bedste løsninger og hyrer de bedste eksperter til at kigge os i kortene og komme med forslag til, hvordan sikkerheden kan blive endnu bedre.
 

Support

Vi følger vores produkter og kunder helt til dørs. Det er vores erfaring, at for mange kunder er det ikke nok at få tilsendt et brev med uforståelige koder og instruktioner. Derfor kan du hos os købe hjælp til at installere og opsætte de løsninger, du har købt.
 

Gør-det-selv

Kan du bedre lide at gøre tingene selv, stiller vi en lang række værktøjer til rådighed, så du selv kan sætte tingene op lige præcist, som du ønsker.
 

Innovation

Hosting branchen er hård, så vi arbejder hele tiden på at udvikle nye hosting produkter – samtidig med, at vi holder vores kunders behov i fokus.
 

Seriøsitet

Vi ser mange, der ønsker at starte en hosting virksomhed fra deres soveværelse baseret på en billig og ustabil ADSL forbindelse. Til sammenligning har vi vores eget hosting center med 10 Gbit fibernet overvåget 24 timer i døgnet.
 
Vi opgraderer konstant vores software og hardware, så vi altid har det mest sikre og stabile udstyr på markedet. Vi køber altid mærkevarer fra HP, IBM og Cisco, så vi er sikre på udstyrets stabilitet og support fra udbyderne.
 
    » Tips
    » Domænetester
    » Konkurrencer