Profil       Produkter       Tilbud      Partner      Vilkår      Tools      Indeks      
  Nyhedsbrev
Få gode ideer og tips
 

 

 

 

 


Cicoor Host & Saas ApS
Dybendal Allé 12, 1. sal
2630 Taastrup

Tlf: 88 27 60 80
post@hosting.cicoor.dk

CVR: 32472915

 

Netværk og overvågning

Vi har omhyggeligt udvalgt vores netværksleverandører, så vi har nogle af branchens dygtigste og mest seriøse leverandører i ryggen. Her kan du læse om de leverandører, vi har valgt.

Fiberforbindelse

Til levering af fiberforbindelse har vi valgt GlobalConnect, som måske ikke er så kendte, men faktisk har de Danmarks største og mest avancerede fibernetværk. De har også en meget stærk økonomi og så er de 100% dedikerede til fibernetværk.

Som en ekstra sikkerhed er vores fiberforbindelse lavet som en ring, så skulle det ene kabel blive gravet over, vil trafikken automatisk bevæge sig den anden vej rundt i ringen. Det sikrer, at der altid er forbindelse selv ved et kabelnedbrud.

Derudover har GlobalConnect et netværksovervågningscenter, som overvåger vores fiberforbindelse 24 timer i døgnet alle ugens dage. Det giver den sikkerhed, at Globalconnect reagerer lige så snart forbindelsen bliver ustabil eller går ned. Et eksempel herpå er dengang, da vi lige havde fået oprettet vores forbindelse og ved en fejl havde fået slukket for udstyret, da vi endnu ikke havde taget forbindelsen i brug. GlobalConnect ringede til os med det samme og bad os om at tænde udstyret, da vores forbindelse stod og blinkede rødt i deres overvågningscenter.

Overvågning af servere

Til overvågning af vores servere har vi valgt Hyperspin, som med bestemte intervaller kontakter og tjekker vores servere fra deres servere rundt om i verden. For eksempel bliver vores webservere kontaktet hver 2. minut og hvis de ikke svarer, får vi besked herom via email og SMS. Vores mailservere bliver kontaktet hvert 5. minut og vi er således altid på forkant, hvis noget skulle ske. Og det betyder heldigvis, at vi som regel når at opdage, hvis noget er galt, og også når at rette eventuelle fejl, før vores kunder opdager noget.

Heldigvis har vi aldrig haft problemer med vores fiberforbindelse og det er også meget sjældent, at der er problemer med vores servere. De er stort set kun kortvarigt nede, når vi genstarter dem eller når vi installerer de seneste sikkerhedsopdateringer.
 
 
    » Sikkerhed
    » Sikker e-mail
    » Beskyt din e-mail