Profil       Produkter       Tilbud      Partner      Vilkår      Tools      Indeks      
  Nyhedsbrev
Få gode ideer og tips
 

 

 

 

 


Cicoor Host & Saas ApS
Dybendal Allé 12, 1. sal
2630 Taastrup

Tlf: 88 27 60 80
post@hosting.cicoor.dk

CVR: 32472915

 

Sikker e-mail

Verden er fuld af personer eller organisationer, der ønsker at placere deres budskab i din postkasse - eller, endnu værre, bruge din postkasse til at placere skadelige programmer på din computer og i worst case helt at overtage kontrollen med din computer. Vi leder derfor konstant efter nye produkter, der kan beskytte din postkasse.

Inden en e-mail lander i din postkasse, har vi allerede skannet den grundigt for virus og spam, hvilket du kan læse mere om her. Derudover stiller vi også en række services til rådighed, så du selv kan sikre dine mails bedst muligt. Læs mere om, hvordan du sikrer dine e-mails og undgår spam.

Nu vil vi se på nogle af de trin en e-mail skal igennem i vores system, før den lander i din mailboks:

Firewall

Det første trin, en e-mail skal igennem, er vores firewall. Dette er dog mere en indirekte sikkerhed for dig, da firewall'en først og fremmest og skal beskytte vores systemer og servere imod fjendtlige angeb ude fra.

Anti-virus

Det næste trin er vores anti-virus skanner, som tjekker alle indkommende e-mails og vedhæftede filer for virus. Vores skanner opdateres hver dag, så du altid er beskyttet imod selv de nyeste virus. Dette er specielt vigtigt, da en af de mest almindelige metoder til at inficere en computer med virus netop er at vedhæfte virusbefængte filer i en e-mail.

Anti-spam

Som det tredje trin i processen skal alle indgående mails igennem vores spamfilter. Dette er for at undgå, at din postkasse drunkner i tilbud - hvoraf mange ligefrem er fup og svindel. Af de metoder, vi anvender, er blandt andet:
  • SFDB - Spam Filter Distributed Blacklist Database
  • SFDC - SpamFilter Distributed Content Database
  • Detection of spam signatures in images
  • RBL and SURBL Blacklists
  • Greylisting
  • Bayesian statistical DNA fingerprinting
  • SPF - Sender Policy Framework
  • Honeypot Emails
Plus flere andre.

 
 
    » Sikkerhed
    » Sikker e-mail
    » Beskyt din e-mail