Profil       Produkter       Tilbud      Partner      Vilkår      Tools      Indeks      
  Nyhedsbrev
Få gode ideer og tips
 

 

 

 

 


Cicoor Host & Saas ApS
Dybendal Allé 12, 1. sal
2630 Taastrup

Tlf: 88 27 60 80
post@hosting.cicoor.dk

CVR: 32472915

 

JULEKONKURRENCE 2010

Vind en lækker iPod touch 32 GB

Hvis du deltager i vores julekonkurrence, har du chancen for at vinde den nye iPod touch 32 GB. Det smarte er, at du selv bestemmer dine chancer for at vinde.

Sådan virker det

Julekonkurrencen fungerer på den måde, at hver gang du gør én af de ting, som er nævnt nedenfor, så får du et lod til lodtrækningen. Desto flere lodder du har, desto større er din chance for at vinde en iPod touch 32 GB.

Du får ét lod for hver af disse handlinger:
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  En tilmelding til vores nyhedsbrev giver ét lod. Er nyhedsbrevet ikke noget for dig, kan du - når du har modtaget det første nyhedsbrev - til enhver tid framelde dig igen uden at miste dit lod (men du kan dog ikke tilmelde og framelde dig igen og igen for på den måde at få flere lodder :-)

 • Link til vores hjemmeside

  Hver gang du laver et link fra en af dine hjemmesider til os, får du et lod. Du kan lave lige så mange links, du har lyst til, men du får kun et lod pr. site.

 • Følg os på Twitter

  Har du en Twitter-konto, kan du vælge følge os på Twitter, hvor vi hedder @CicoorHost. Du får et ekstra lod i konkurrencen, hvis du vælger at følge os. Klik her

 • Bliv fan på Facebook

  Tilmeld dig som fan af os på Facebook, hvor vi hedder Cicoor Host & Saas ApS. Så kvitterer vi med et ekstra lod i konkurrencen. Brug knappen nedenfor eller klik her.


 • Udfyld et spørgeskema

  Brug et minut på at udfylde et spørgeskema, som hjælper os til at blive bedre til at målrette vores produkter og services. For hvert besvaret spørgeskema får du et ekstra lod. Klik her for at komme til spørgeskemaet.

 • Køb vores produkter

  Hver gang du køber et af vores produkter, får du naturligvis også et lod til vores lille konkurrence.

 • Fortæl en produkthistorie

  Hvis du beskriver en situation, hvor et af vores produkter indgår, så får du et ekstra lod.
  En produkthistorie kan f.eks. være en beskrivelse af situationen dengang, da alle dine data pludselig forsvandt - og hvor du ville ønske, at du havde købt automatisk online backup før uheldet! Produkthistorien kan også være den modsatte situation, hvor du fortæller om, hvordan et abonnement på automatisk online backup reddede alle dine data, dengang din bærbare pc blev stjålet i et ubevogtet øjeblik. Isenkrammet var væk, men dine data kunne du hurtigt få fat på igen takket være den automatiske daglige backup af dine data.

  Tjek vores produkter i menuen til venstre (orange knapper) og se, om ikke du har en god historie at fortælle om et af produkterne.

 
    » Tidl. konkurrencer
    » Indløs dit lod
    » Konkurrenceregler
    » Præmie
    » Vindere